Pagrindiniai privalumai
- DHR svarbi normaliai smegenų funkcijai palaikyti1, nes paros normoje yra 1120 mg DHR
- Padeda palaikyti reikiamą EPR ir DHR kiekį jūsų organizme
- Padeda palaikyti optimalų O...
Pagrindiniai privalumai
- DHR svarbi normaliai smegenų funkcijai palaikyti1, nes paros normoje yra 1120 mg DHR
- Padeda palaikyti reikiamą EPR ir DHR kiekį jūsų organizme
- Padeda palaikyti optimalų Omega-6:3 lygį jūsų organizme
- Padeda palaikyti polifenolių kiekį jūsų organizme, kad apsaugotų kraujo lipidus nuo oksidacinio streso
- Palaiko normalią akių funkciją, nes sudėtyje yra 1150 mg DHR
- Palaiko normalų trigliceridų kiekį kraujyje, Vitaminas D padeda palaikyti normalią kalcio koncentraciją kraujyje ir normalų kalcio kiekį kraujyje
- Vitaminas D svarbus normaliai kaulų būklei palaikyti, Vitaminas D svarbus normaliai raumenų funkcijai palaikyti, Vitaminas D svarbus normaliai dantų būklei palaikyti. Vitaminas D atlieka tam tikrą funkciją ląstelių dalijimosi procese, nes paros dozėje yra 20 μg vitamino D
- EPR ir DHR svarbios normaliai širdies veiklai, nes paros normoje yra 780 mg EPR ir 1120 mg DHR
- Vitaminas D svarbus normaliai imuninės sistemos veiklai, nes paros dozėje yra 20 µg vitamino D3
Sudedamosios dalys:
Citrinų: šaltai spaustas alyvuogių aliejus, dumblių aliejus iš DHA ir EPA turtingas aliejus iš mikroalgos Schizochytrium sp. „rafinuotas akmengrūdžio (Buglossoides) aliejus Ahiflower®, skonis (natūralus citrinų skonis), antioksidantai (tokoferolių gausus ekstraktas), vitaminas D3 (iš augalų ekstrakto išgautas cholekalciferolis).
Daugiau info
Dumblių aliejus
Iš jūrinių mikrodumblių Schizochytrium sp. išgautame aliejuje gausu omega-3 riebalų rūgščių, eikozapentaeno rūgšties (EPR) ir dokozaheksaeno rūgšties (DHR). Tai yra pirmasis vegetariškas EPR/ DHR produktas, suteikiantis biologinę alternatyvą tradiciniams žuvų taukams. Pagamintas FDA patikrintose ir griežtai kontroliuojamose JAV įmonėse – tai koncentruotas ir tinkamos konsistencijos produktas.
„Ahiflower®“ aliejus
„Ahiflower“ aliejuje yra daugiau biologiškai pažangesnių omega rūgščių nei bet kuriame kitame natūraliame augaliniame šaltinyje. Jo lotyniškas pavadinimas yra Buglossoides arvensis. „Ahiflower“ sėklos išspaudžiamos, kad būtų gaunamas geresnis omega rūgščių gausus skystis, kuriame yra daugiau biologiškai pažangesnių augalinių omega rūgščių (pvz., stearidono rūgšties, SDA) nei bet kuriame kitame natūraliame augaliniame šaltinyje. „Ahiflower“ sudėtyje taip pat yra GLA – esminės omega-6 riebalų rūgšties. Šaltojo spaudimo „Ahiflower®“ sėklų aliejus apdorojamas žemoje temperatūroje atliekant valymo procesą, kurio metu jis fiziškai rafinuojamas, balinamas ir dezodoruojamas, kad būtų šviesiai gelsvos spalvos ir neutralaus kvapo. Be GMO, gausus omega-3 riebiųjų rūgščių, SDR ir ALR, taip pat omega-6 riebiųjų rūgščių GLR. Puikus pasirinkimas vegetarams ir veganams – „Ahiflower®“ sėklų aliejus pasižymi idealiu riebalų rūgščių profiliu. Pirmiausia, jame yra dvigubai daugiau omega-3 nei omega-6, todėl jis gali padėti subalansuoti omega-6 ir omega-3 santykį. Skirtingai nei daugumoje kitų vegetariškų aliejų, kuriuose yra per daug omega-6. Be to, „Ahiflower®“ sėklų aliejuje yra retos omega-3 riebalų rūgšties SDR, kuri organizme penkis kartus geriau paverčiama EPR, nei tipinė augalinė omega-3 ALR, kurios yra linų sėmenyse. „Ahiflower®“ sėklų aliejuje taip pat yra vertingos omega-6 riebalų rūgšties GLR.
Ypač tyras alyvuogių aliejus
Ispanijos „Picual“ alyvuogės pasirinktos dėl to, kad jose yra daug Omega-9 ir labai daug antioksidantų. Prieš pagrindinį derliaus ėmimą surinktos alyvuogės yra ypač aukštos kokybės; išėmus kauliukus šaltai spaudžiami tik vaisiai ir gaunamas aukščiausios kokybės ypač tyras aliejus, kuriame gausu omega-9 (oleino rūgšties) ir labai daug antioksidantų, vadinamų polifenoliais (daugiau kaip 750 mg/kg), pasižyminčių įvairiapusišku teigiamu poveikiu. Polifenoliai apsaugo buteliuke esantį „BalanceOil+ Vegan“, o dar svarbiau – jūsų ląsteles.
Natūralūs tokoferoliai
Maišyti tokoferoliai maisto papilduose dažniausiai naudojami kaip antioksidantai. Natūralūs tokoferoliai pagaminti iš ypač rafinuoto genetiškai nemodifikuotų sojų pupelių aliejaus distiliatų, kurie vėlgi rafinuojami, todėl juose nėra sojų baltymų. Tai reiškia, kad produkte nėra alergenų. Tipinis derinys yra alfa, beta, gama ir delta tokoferoliai.
Vitaminas D3
Mūsų išskirtinis veganiškas vitaminas D3 (cholekalciferolis) gaunamas iš specialaus ekologiškai auginamo augalinio šaltinio – kerpių. Jis gali sukaupti didelį kiekį naudingų maistinių medžiagų, įskaitant vitaminą D3. Išgavus vitaminą D3, į jį įpilama šiek tiek kokosų aliejaus. Vitaminas D3 yra patvirtintas kaip veganiškas ir, žinoma, be GMO.